SECTECH 2019
Monterplats: 01:80
Hitta monterplats: Länk
Datum: 19-20 november

 

Vi har med oss tre nyheter som ger nya möjligheter och förbättrad säkerhet för både installatörer och användare.

Exma Duo BLE*

Exma Duo BLE ger vår populära Duo ännu bättre BLE-mobilstöd, för både Iphone och Android.

Exma Compact BLE*

Exma Compact BLE är en utveckling av vårt erkända motorslutbleck som gör att varken styrenhet eller kabeldragning behövs. Genom att flytta låsningen från dörrbladet till karmen kan man dessutom bespara sig de kostnader som en tråddragen låsning kräver.

*BLE står för Bluetooth Low Energy

Exma Duo Alarm

Exma Duo Alarm är en nyhet som kostnadseffektivt gör en olåst dörr larmad. Utrymningsvägar genom t.ex. butiker med lager kan nu säkras mot olovliga besök.

Varför är Exma med i SECTECH 2019?

SECTECH 2019 är helt rätt tillfälle för ett mindre företag som Exma att visa upp sig för marknaden. När vi på Exma dessutom lanserar en rad nya produkter stiger motivationen ännu mer. Hoppas nu vi få chansen att visa upp oss även för dig!

Vad ser Exma mest fram emot?

Det är naturligtvis oerhört spännande att se och höra vilken respons vi får på det arbete vi gör och har gjort sedan Skydd 2018.

Hitta till monter

KontaktpersonNiclas Johansson 
VD
niclas.johansson@exma.se
Tel. 016-141680
Mob. 070-3572144

Företagspresentation

Ladda ner »

Referenser

“Exmas produkter ger oss möjlighet att investera i elektronisk låsning på många byggnader, spridda över stora geografiska områden. Produkterna uppfyller våra krav på säkerhet till rätt kostnad. Jag har använt både deras MiniRead, Rapid samt Duo till gångdörrar i garageportar. Låsen är enkla att administrera på plats och jag är mycket nöjd med att installationerna har fungerat så bra.”
Jörgen Bengtsson, fastighetsförvaltare
– Vattenfall AB
“Vi har valt att använda och rekommendera Exmas kortläsare i flera av våra installationer. En smart kortläsare som kan det mesta, trots att den är helt fristående. Krypterad kommunikation mellan läsare och certifierat lås gör installationen både säker och kostnadseffektiv.
Just nu så håller vi på att säkra upp flera av Vattenfalls byggnader.”
Bert-Ove Adolfsson, låsmästare
– Bravida Sverige AB
“Vi ville ha hjälp med elektronisk låsning av våra nya personalentréer. Vi hittade Exma AB genom att sökte en certifierad elektronisk låsning. Läsare och lås är nu installerade och fungerar perfekt.”
Peter Wall, vd
– Mälarplast AB
“Som återförsäljare till Exma har jag bara positivt att säga. Vi använder många av deras produkter i våra installationer. Allt fungerar perfekt, bra support, snabba leveranser och bra produkter.”
Göran Hansson, vd
– Södertörns Lås AB
“Vi har bara positivt att säga om Exma – snabba leveranser och bra support.”
Urban Karlsson, inköp
– dormakaba AB, Eskilstuna
“Vi behövde ett passersystem och eftersom vi bara har en entrédörr satsade vi på det bästa. Att det sedan blev ett certifierat lås, känt från högsäkerhetsanläggningar, var extra bra.”
Jessica Norström, vd
– Riksfärdtjänsten Sverige AB

Samarbetspartners