Vi på Exma delar en passion för teknisk utveckling, samtidigt som vi vill att användarna enkelt ska tillgodogöra sig denna.

De produkter vi erbjuder kombinerar användarvänlig funktion och design med ett innehåll där inga genvägar tagits, vare sig under utveckling eller produktion.

Eskilstuna, Sverige

Vår hemstad, Eskilstuna, är välkänd för sin imponerande historia inom såväl hantverk som industri.

Hög kvalitet är en röd tråd i det som produceras här – ända sedan de första smedjorna kom på plats redan under 1600-talet.

Vår vision

Vi ska vara den främste utvecklaren av elektroniska passersystem och lås med fokus på skandinaviska förhållanden.

Genom att kontinuerligt flytta fram positionerna för såväl funktionalitet som design ska vi särskilja oss mot våra konkurrenter.

Vår mission

Exma ska ligga i framkant inom utveckling av lås och närliggande produkter – med fokus på säkerhet, kvalitet och användarvänlighet.

Med vår erfarenhet, av såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadshus i ryggen, ska vi leverera säkerhetslösningar av högsta klass och med unika möjligheter att erbjuda skräddarsydda speciallösningar.

Innovation

Innovation genomsyrar vår verksamhet i alla led. Vi antar nya utmaningar med öppna armar och brinner för att hela tiden presentera nya lösningar och produkter.

Precis som våra kunder ställer vi högsta krav på säkerhet och hållbarhet, samtidigt som vi aldrig gör avkall på att såväl hantering som support ska vara både enkel och effektiv.

Vi är i grunden uppfinnare, som strävar efter en nära relation med de som använder våra produkter.

Det är just i utbytet med användarna vi får vår bekräftelse för att en specifik produkt fungerar, samtidigt som den feedback vi får ligger till grund för såväl uppdateringar och utveckling av morgondagens lösningar.

Företagspresentation

Ladda ner »

Referenser

”Exmas produkter ger oss möjlighet att investera i elektronisk låsning på många byggnader, spridda över stora geografiska områden. Produkterna uppfyller våra krav på säkerhet till rätt kostnad. Jag har använt både deras MiniRead, Rapid samt Duo till gångdörrar i garageportar. Låsen är enkla att administrera på plats och jag är mycket nöjd med att installationerna har fungerat så bra.”
Jörgen Bengtsson, fastighetsförvaltare
– Vattenfall AB
”Vi har valt att använda och rekommendera Exmas kortläsare i flera av våra installationer. En smart kortläsare som kan det mesta, trots att den är helt fristående. Krypterad kommunikation mellan läsare och certifierat lås gör installationen både säker och kostnadseffektiv.
Just nu så håller vi på att säkra upp flera av Vattenfalls byggnader.”
Bert-Ove Adolfsson, låsmästare
– Bravida Sverige AB
”Vi ville ha hjälp med elektronisk låsning av våra nya personalentréer. Vi hittade Exma AB genom att sökte en certifierad elektronisk låsning. Läsare och lås är nu installerade och fungerar perfekt.”
Peter Wall, vd
– Mälarplast AB
”Som återförsäljare till Exma har jag bara positivt att säga. Vi använder många av deras produkter i våra installationer. Allt fungerar perfekt, bra support, snabba leveranser och bra produkter.”
Göran Hansson, vd
– Södertörns Lås AB
”Vi har bara positivt att säga om Exma – snabba leveranser och bra support.”
Urban Karlsson, inköp
– dormakaba AB, Eskilstuna
”Vi behövde ett passersystem och eftersom vi bara har en entrédörr satsade vi på det bästa. Att det sedan blev ett certifierat lås, känt från högsäkerhetsanläggningar, var extra bra.”
Jessica Norström, vd
– Riksfärdtjänsten Sverige AB

Samarbetspartners