Exma startade vid mitten av 1980-talet och arbetade till en början som konsulter inom utveckling, tillverkning och försäljning av olika lås och andra säkerhetssystem.

Med den kompetens som byggdes upp började vi 2005 ta fram egna produkter. Det segment vi snabbt växte oss riktigt starka inom var högsäkerhetsanläggningar i alla dess former.

Ännu idag är vi hos många starkt förknippade med miljöer med mycket höga krav på säkerhet. Något som i förlängningen våra kunder kan se som en garant för nivån på det som vi levererar.

I takt med att vi vuxit har vi kunnat bredda oss och erbjuder idag högsta säkerhet, i kombination med enkla installationer och smidig användning, till såväl stora komplex som den lilla stugan.

Modern elektronik

Elektroniken är en central del av vår verksamhet och ett område där vi lägger mycket tid på när det kommer till utveckling.

Förutom att vi själva sitter på såväl erfarenhet som hög kompetens arbetar vi också tätt med systerföretaget Eskilstuna Elektronikpartner AB och i anslutning till närliggande, lokala samarbetspartners.

Säkerheten styr valet av lösning

Oavsett om du manövrerar ditt Exma- lås med bricka, kod eller traditionell nyckel uppfyller de högsta krav på säkerhet.

Vi implementerar inte funktioner som på något sätt äventyrar detta då ett säkerhetssystems viktigaste funktion är att vara just säkert.

Ett lås från Exma är en investering som möter kundens behov av säkerhet under många år.

När vi köper produkter som lås, passersystem och annan form av skyddsutrustning vill vi inte riskera att behöva göra om det bara efter ett par år.

I Exmas produkter finns inga kompromisser. Du kan vara trygg i att såväl mjuk- som hårdvara håller högsta möjliga kvalitet, både när det gäller din vardagliga användning och hållbarhet.

Smartast i längden

Precis som i de flesta andra branscher finns olika kvalitets- och prissegment inom lås och andra säkerhetsprodukter.

Genom att satsa på ett av våra lås, tillverkade enligt svenska standarder i låsstaden Eskilstuna, får du ett system som håller länge och därmed ger en attraktiv prislapp i det längre perspektivet.

Först med att vara certifierade för EPD

Här finns vårt certifikat, klicka på länken: EPD.pdf